söndag 14 augusti 2011

Försvunnen Malmö-kvinna återfunnen / Lite Flashbackteorier


Lite antiklimax på att skriva ett sånt här inlägg, då det mest spännande när en person försvinner är att ... ja, de är försvunna.

Hur som helst, en 30-årig kvinna har varit försvunnen och internationellt efterlyst nån vecka nu och återfanns idag på en lekplats i Lomma.
Under veckan har media förklarat för oss att hon ljugit för familj och sambo om att hon hade ett jobb på SUS i Malmö. Vi har också fått besked om att hon hade ett sparkapital som hon betalade hyra och el m.m årsvis med. Nu började dock pengarna att sina och i början av augusti anmäldes hon försvunnen av sin pojkvän.

Eftersom kvinnan i fråga bor några dryga kvarter härifrån och jag är en liten minikriminolog i hjärtat har jag givetvis följt detta fall slaviskt. Hur följer man då ett sådant fall, utan att vara polis? Jo, man leker detektiv på allas vårt fantastiska https://www.flashback.org/.
Förutsätter helt kallt att jag bloggat om denna sida tidigare, om inte är det för att det är rätt så självklart att en sån som jag hänger där.

90% av folket som skriver på Flashback är något av följande:

* Idioter
* Rasister
* Sexister
* Sociopater

Detta gör bara hela detektivarbetet mycket mer spännande eftersom man hela tiden får sålla bland spekulationerna (som en riktig polis!!)

Nu när kvinnan är återfunnen kan man ju då i sin stilla ro tro att ordningen skulle vara återställd och tråden skulle stängas eller låsas. Icke!
Nu spekuleras det istället i VARFÖR och VAR hon varit. Rätt logiskt.

De hetaste idéerna (ENLIGT FLASHBACK!!) är att hon

1. Konverterat (oklart till vad) och därför varit okontaktbar
2. Varit på Narconon i Eslöv för att renas innan hon blir scientolog på riktigt
3. Att hon varit eskort och legat med män i kolonistugeområdet i Lomma
4. Att hon stuckit för få medial uppmärksamhet och på sätt ett jobb (??)
5. Att hon fått en psykos


Återkommer till er alla om jag får ny information från denna aldrig sinande kunskapskälla!

Inga kommentarer:

Letar du ettår nåd?