lördag 7 november 2009

Dworek tyder låttext!

Brukar du få huvudvärk och tappa hår utav att ständigt försöka luska ut vad nutidens artister egentligen sjunger? Sångare har under 2000-talet helt glömt bort det faktum att det kan vara sjysst att faktiskt ARTIKULERA så att lyssnarna hör vad t ex låten handlar om.
Men ingen panik!

Här i bloggen kan ni få svar på allt ni så önskar... i detta fallet i

DWOREK TYDER LÅTTEXT

D
etta nya moment i blogghistorien räcker ett långfinger åt lyrics.com och korruptionens mästare. Dworek lovar att leverera sanningen och ingenting annat än sanningen!


Denna vecka i DWOREK TYDER LÅTTEXT, en låt som nyligen klättrat sig upp på trackslistan och som är omåttligt populär på världens alla gayställen - 3 med Britney Spears.
Tjejen som stått i skandalernas brus alldeles för länge har glömt av att artikulera och därav producerat en låt som de flesta inte alls förstår... (Klicka här för oförståendebar låt på Spotify)


3

One two three
I don't need you in me
Got one mediadegree
And I'm caught in between

(counting)
One two three
Peter Pan marry me
Getting down with 3-D
Everybody loves me

Baby pick a knife
Took them outta place
If it's alright
What do you say?

Marry me more
Troup will find that way
Just'a on the floor
What do you say?

Ah-ah-are you in?
Livin in Sing is the new thing
Ah- ah-are you in?
I am kanelekon to me

One two three
I don't need you in me
Got one mediadegree
And I'm caught in between

(counting)
One two three
Peter Pan marry me
Getting down with 3-D
Everybody loves me



Sammanfattning:

Låten börjar med att fröken Spears visar sina skills i huvudräkning, och tillägger att hon inte behöver nån jävla kalkylator inom sig för att kunna lösa såna här matematiska gåtor. Hon har faktiskt fått utmärkelser inom media och står nu i valet eller kvalet om hon ska bli professor eller fortsätta sin artistkarriär. Spears förklarar i andra stycket att hon är intresserad av "Peter Pan" som ju representerar det lekfulla, fantasifulla. "Getting down with 3-D" kan tolkas som att Brittan gärna dreglar över Pans videofilmer eller liknande. Hon avslutar med strofen "Everybody loves me", klockrent.

Så till versen: Hon ber Peter plocka en kniv, var lite wild'n'crazy! Skapa lite oordning, ber hon! Hon vill gifta sig "mer" , kanske återsyftar det åt att impulsbröllopet hon tidigare genomfört inte var på riktigt?
Trupperna (en USA-hyllning) kommer finna sin väg, dvs allt kommer bli bra. "Living in Sing is the new thing", syftar på fängelset "Sing-Song". Hon avslutar innan refrängen med att påpeka att hon är "Kanelekon" som ju är en typ av löshår baserat på plast. Jävligt billigt med ser lyxigt ut.

Inga kommentarer:

Letar du ettår nåd?