tisdag 17 mars 2009

But in my heart are swimming you





Den här dagen ska tillägnas Therese Alshammar. Främst för att det är SÅ SYND om henne idag, för hon blivit diskad i en tävling i Australien. Tydligen försökte hon lattja till det med att simma med två baddräkter (varför?) Det är inte bara det att hon var nära att knipa ett världsrekord, hon FÖRBÄTTRADE till och med sitt eget tidigare världsrekord i 50 meter fjäril, men blev alltså diskad för att hon iklätt sig för många baddräkter.
Det är synd om tjejen.
Jag har gjort en lista på saker som göra den 17/3 till officiell Therese Alshammar-sorgedag!

  • När hon tävlade i Peking i somras sprack hennes baddräkt och hon hamnade på en lousy placering. Och då hade alla talat sig varma om den här nya fantastiska dräkten. Alshammar kommenterar det hela med: "Ja, och det är för jävligt. Den har inte gjort ett skit för mig."
  • Hon blev diskad för att hon hade två baddräkter, som hon kanske hade för att hon var rädd att den ena skulle spricka? Eller för att det vore en bra sak att hävda när domarna skulle diska henne för att hon bröt mot en ny regel? Denna regel stiftades efter att simmare i Peking (såna jävla fysiker är de där!) hade kommit på att man kunde ha flera simdräkter för att minska friktionen och simma snabbt som fan.
  • För ett tag sen blev hon av med ett annat världsrekord, hon var och plaskade runt i Tokyo och nailade ett annat rekord, som hon miste eftersom hon inte lämnade ett dopingprov. Hallå, hallå Tessan, vad är det jag hör?
  • Hennes tänder. Det kan inte vara kul att ha en rad hästsockerbitar inpregade i gapet. :(
  • Hon ska överklaga beslutet. Men lilla gumman...

Mer läsning finnes på Aftonblaudet.

Inga kommentarer:

Letar du ettår nåd?