måndag 27 september 2010

Personlighetstest!


Ni som hängt med i bloggens livstid har kanske lite koll på att jag brukar tycka det är skojsigt att svara på frågor om mig själv! Jag är så fascinerad av att se vad jag egentligen tycker om saker och ting. Som att det bor en liten nisse inuti min kropp och svarar helt galna saker som inte ens är sant (skoja..)
Iallafall! Min käraste mamma gol på Facebook om att hon gjort ett gratis personlighetstest på nätet. PYTTSAN, tänkte jag, ofta de kan veta nåt om mig!

Så här blev mitt resultat:

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.


INTRESSANT!!! Hmmmzz! Jag har fetmarkerat de yrken som jag antingen gör på hobbybasis, är utbildad till, eller skulle kunna tänka mig att göra. Skulle säga FULL POTT
(obs skrev först Pull fott!) på det där testet! Vill du va härmig och göra ett likadant så finns det här!

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag blev samma!

Av yrkena passar nog dessa bäst på vad jag vill: Personalvetare, forskare, socialarbetare.

Jordefamn sa...

Hmm, jag testade två gånger och fick samma:

Din personlighetstyp:
Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visioner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

Ett par yrken där passar väl inte riktigt in (läs militärer) och jag vet inte om beskrivningen stämmer så bra heller, men den träffade åtminstone in programmerare. Dock inte småskalig ekologisk bonde, självhushållare, vävare, konsthantverkare, musiker...
Jag tycker testet har lite för snäv verklighetsuppfattning. ;)

Letar du ettår nåd?